Nieuwe series in de Canal + Bibliotheek
Terug naar de blog

Nieuwe series in de Canal + Bibliotheek

9/09/2024 Films & Series

Niets zo gezellig als een serie om jouw avond mee te vullen, toch? Goed nieuws als jij jouw tv-avonden ook liefst doorbrengt met een ijzersterke serie, want je ontdekt weer een hele lading nieuwe series in de Canal+ Bibliotheek! Wij lijsten ze hier alvast voor jou op. 

Acquitted

In deze Noorse dramaserie volg je zakenman Aksel Borgen. Twintig jaar geleden werd hij vrijgesproken voor de moord op zijn vriendin. Hij verliet toen Noorwegen, om een carrière op te bouwen in Azië. Nu, twintig jaar later, keert hij terug naar zijn thuisstad in Noorwegen om er een lokaal bedrijf van een faillissement te redden. En ondanks zijn vrijspraak blijkt toch nog niet iedereen overtuigd te zijn van zijn onschuld. 

Riphagen 

Volg je graag series die gebaseerd zijn op een waargebeurd verhaal? Dan is de misdaadserie Riphagen wellicht wat voor jou. Deze reeks is gebaseerd op het leven van Andries ‘Al Capone’ Riphagen. De Nederlandse crimineel was niet alleen een zwarthandelaar en bokser, maar sloot zich bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog direct aan bij de Duitsers. Zo werd hij rijk met het opsporen van Joodse onderduikers.  Wanneer hij een belangrijke verzetsgroep verraadt, wordt de jacht op Andries geopend. 

Thin Ice 

Tijdens een klimaatbijeenkomst in Groenland moet de Arctische Raad beslissen over een voorstel van Elsa Engström, de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken. Zij wil alle milieuonvriendelijke olieboringen in het gebied verbieden. Als Elsa’s adviseur verdwijnt, lijkt het alsof bepaalde mensen of instanties een ondertekening van dit voorstel proberen te voorkomen. Is de verdwijning puur toeval, of is er toch meer aan de hand? 

La Zona

Zin in een spannende thrillerserie? La Zona gaat over een uitgestrekte verboden zone in het noorden van Spanje. Na een nucleair ongeluk met een kernreactor, werd deze zone afgesloten. Politie-inspecteur Héctor overleefde de ramp en gaat drie jaar na het ongeluk weer aan het werk in de regio. Hij onderzoekt een brutale moord in de nucleaire zone, maar wordt zo ook geconfronteerd met zijn eigen verleden. 

La Unidad 

Wanneer de leider van een terroristische bende gearresteerd wordt in Spanje, vinden er verschillende aanvallen plaats. Er wordt daarom een geheime eenheid van agenten samengesteld, die volgende aanvallen moet voorkomen. 

Hierro 

Onderzoeksmagistraat Candela wordt overgeplaatst naar El Hierro. Ze komt er terecht in een zeer hechte en gesloten gemeenschap. Kort na haar aankomst wordt een lokale jongen dood teruggevonden. Hij werd vermoord de dag voor zijn huwelijk met Pilar, de dochter van zakenman Diaz. Alhoewel Diaz de belangrijkste verdachte is, besluit Candela hem op borgtocht vrij te laten. Een beslissing waar heel wat inwoners het niet mee eens zijn. 

Geniet van een 30 dagen gratis proefperiode 

Via APP TV Basic en APP TV Plus heb jij steeds toegang tot de volledige VOD Bibliotheek met de beste series, films en programma’s. Twijfel je nog of een APP TV- abonnement de moeite waard is? Maak een account aan, kies je abonnement en geniet van een 30 dagen gratis proefperiode. Start nadien direct met kijken.

Veel kijkplezier gewenst!