Nickelodeon-programma’s voor de laatste weken van de zomervakantie
Terug naar de blog

Nickelodeon-programma’s voor de laatste weken van de zomervakantie

12/08/2024 Zenderaanbod

Iets wat veel kids waarschijnlijk niet willen horen, maar het einde van de zomervakantie komt stilaan dichterbij. De laatste weken gaan in, en daar willen ze natuurlijk nog alles uithalen! ;-)  Gelukkig weten we bij TV VLAANDEREN raad, en hebben we een aparte Nickelodeon-Bib in het VOD aanbod. Daar vind je heel wat Nickelodeon-programma’s, goed voor uren kijkplezier! 

Nickelodeon-kijktips om de vakantie nog te vieren

Blue’s Clues & Jij 

De schattige Blue gaat samen met zijn vriend Josh op zoek naar aanwijzingen om verschillende puzzels op te lossen. En daar hebben ze hulp voor nodig! De kids mogen mee helpen zoeken, en leren zo tellen, lezen, schrijven en praten. Educatief en entertainment in één programma, check! 

Middenkost Post 

Ken jij Parker het vrolijke wolkje al? Samen met zijn vriend walrus Russell en oud-kapitein Angus, zorgt hij ervoor dat de postdienst van Middenkost goed blijft draaien. Tijdens het rondbrengen van de post beleeft het trio de meest gekke avonturen! 

Niek de Groot 

De kids hebben misschien de boeken al gelezen, want deze reeks is gebaseerd op de stripreeks en boekenserie van Lincoln Peirce. We volgen Niek en zijn vrienden die avonturen beleven in de bovenbouw. Hun ideeën en plannen brengen hen soms in de problemen, met vaak straf als gevolg… 

PAW Patrol

Ken je de heldhaftige pups van Paw Patrol al? Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye worden geleid door de 10-jarige Ryder. Ze zijn een ijzersterk team en doen er alles aan om de inwoners van hun stad te beschermen. 

Spongebob

SpongeBob Squarepants, de gele zeespons, leeft diep in de oceaan in het stadje Bikinibroek. Samen met Patrick, de roze zeester, beleeft hij dagelijks de meest gekke avonturen. Aan enthousiasme en ideeën geen gebrek, maar daardoor brengen ze zichzelf weleens in de problemen. Gelukkig komt alles uiteindelijk wel goed! ;-) 

Blaze en de Monsterwielen

Volgen de kids de avonturen van Blaze en de Monsterwielen al? In deze reeks nemen verschillende monstertrucks deel aan tal van races. Wanneer Blaze en zijn bestuurder AJ ontdekken dat Crusher een race wil winnen door vals te spelen, doen ze er alles aan om hem tegen te houden en zelf op een eerlijke manier te winnen. 

De kids kijken overal en wanneer ze dat willen naar hun favoriete programma’s via APP TV 

En goed nieuws: de eerste 30 dagen kijken ze gratis. Start nu je APP TV Basic of APP TV Plus abonnement en geniet direct van de gratis proefperiode. Zo hou je ze de laatste weken van de zomervakantie nog bezig. Win-win! ;-) Een account aanmaken kan hier. 

PS: wist je dat je via de APP ook een kidsprofiel kan maken? Zo vinden de allerkleinsten hun favoriete programma’s ook steeds snel en makkelijk terug.