Het najaar is in zicht: deze nieuwe programma’s zie je binnenkort op televisie
Terug naar de blog

Het najaar is in zicht: deze nieuwe programma’s zie je binnenkort op televisie

19/08/2024 Op tv Zenderaanbod Films & Series

Wanneer september nadert en het nieuwe schooljaar start, wil dat ook zeggen dat de tv-zenders heel wat nieuwigheden in petto hebben. Het najaar van 2024 brengt niet alleen teruggekeerde klassiekers met zich mee, er is ook weer ruimte voor heel wat nieuwe programma’s. Benieuwd wat je van najaar 2024 kan verwachten? 

Terug van weggeweest: de klassiekers 

Komen Eten op Play4 

Komen eten maakt zijn terugkeer, maar dit jaar zijn het bekende Play-gezichten die hun collega’s uitnodigen en voor hen koken. Zo zullen onder andere deelnemers van De Slimste Mens, Celebrity MasterChef Vlaanderen en De Tafel van Gert te zien zijn. 

De Verhulstjes op Play4 

Kreeg je maar niet genoeg van De Verhulstjes? Goed nieuws dan, want ze zijn terug met een nieuw seizoen. Deze keer werden de afleveringen vooral opgenomen in hun geliefde Oostduinkerke. Al benieuwd naar hun dagelijkse bezigheden? 

Over De Oceaan op Play4 

6 bekende Vlamingen stappen aan boord van een zeilschip en maken de reis van hun leven. Ze trotseren de Atlantische Oceaan, deze keer onder leiding van de kersverse kapitein Sigrid. Het zijn Celine Van Ouytsel, Jeroom Snelders, Riadh Bahri, Clara Cleymans, Kat Kerkhofs en Steven Van Gucht die zich aan dit avontuur wagen. 

Het Huis op VRT1

Ook dit najaar ontvangt Eric Goens verschillende bekende Vlamingen in Het Huis. De namen worden later dit jaar nog bekendgemaakt, maar één gast is alvast gekend: Bart Kaëll.

The Masked Singer op VTM

De spannendste zoektocht van het jaar kan weer beginnen met de terugkeer van The Masked Singer. Benieuwd wie er deze editie onder de prachtige pakken schuilt? Ga samen met de jury op zoek. Dit jaar zetelen Aaron Blommaert, Erik Van Looy, Véronique De Kock, Boris van Severen, Elisabeth Lucie Baeten, Frances Lefebure, Tine Embrechts en Ruth Beeckmans in de jury.

De Verraders op VTM

Zou jij de verraders binnen een groep kunnen ontmaskeren? De 20 bekende Vlamingen die meedoen aan deze editie van De Verraders komen alvast te weten of verraad makkelijk op te sporen valt. Wie is een trouwe bondgenoot, en wie speelt een vuil spel? Dat zoeken onder andere Ingeborg, Astrid Stockman, William Boeva, Wouter Torfs, Jonatan Medart en Hans Otten uit. 

Blind Getrouwd op VTM

In het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd stappen opnieuw acht vrijgezellen met een wildvreemde in het huwelijksbootje. De vraag is natuurlijk hoeveel van de koppels uiteindelijk getrouwd blijven. 

Nieuw en niet te missen

Menopauzia op VRT1

De menopauze, het is en blijft nog wat taboe. Tine Embrechts, die bijna vijftig wordt, heeft nog heel wat vragen. In de driedelige reeks Menopauzia bereidt ze zich voor op die menopauze. Dat doet ze niet alleen, want ze nodigt elf bekende vrouwen uit die in de overgang zitten of dit reeds voorbij zijn. Ook experten komen aan bod, want wetenschappelijke info is broodnodig. 

Het Vaticaan - de Staat van de Kerk op VRT CANVAS

In het najaar van 2024 brengt paus Franciscus een bezoek aan België naar aanleiding van de 600ste verjaardag van de KU Leuven. Maar het Vaticaan kreeg de afgelopen jaren te maken met heel wat schandalen. In zes afleveringen focussen regisseur Kat Steppe en eindredacteur Jo Badisco op de grootste uitdagingen voor de kerk in de 21ste eeuw. Rik Torfs gaat hiervoor in gesprek met verschillende kardinalen, bisschoppen en leden. 

Axel in Amerika op Play4

Axel reist voor een nieuw programma naar het land van extremen. Hij doorkruist de Verenigde Staten en reist onder andere naar Texas, Florida, Tennessee en New York. Zo ontmoet hij voor-en tegenstanders van abortus, maakt hij kennis met de religieuze gemeenschap van de Mormonen en ontdekt hij de LGBTQ+-gemeenschap in  San Francisco.

Jani en James doen het zelf op Play4 

Het is voor het eerst dat Jani en James samen een tv-programma maken. In ‘Jani en James doen het Zelf’ gaan ze op ontdekking. Want wat als ze geen mediacarrière hadden, in welke jobs zouden ze nog uitblinken? 

Stukken van Dealers op Play4

Stukken van Mensen is dit najaar terug op Play4, maar nieuw is ook ‘Stukken van Dealers’. In dit programma gunnen de dealers je een blik in hun leven. Want naast hun liefde voor kunst, hebben ze nog heel wat interesses. 

Mis je favoriete programma’s nooit dankzij APP TV 

Voor APP TV heb je enkel een actieve internetverbinding nodig. Zo kijk je ook op verplaatsing naar je programma’s. Iets gemist? Via de interactieve functies Restart & Replay ga je tot 7 dagen terug in de tijd en kan je zelfs een gestart programma van het begin bekijken. Handig, hè? 

Start nu je gratis proefperiode van 30 dagen en ontdek alle voordelen van APP TV. Wij kijken bij TV VLAANDEREN alvast uit naar een najaar boordevol entertainment!