Crime+ Investigation: dé zender voor waargebeurde misdaad
Terug naar de blog

Crime+ Investigation: dé zender voor waargebeurde misdaad

1/08/2024

Als er iets intrigerend is, dan is het wel waargebeurde misdaad. Crime+ Investigation brengt daarom de beste misdaadverhalen naar je toe. Benieuwd wat je kan verwachten? Op onze redactie verzamelden we voor jou onze favoriete kijktips.

The First 48

Deze docureeks volgt de eerste 48 uur na een moord. Elke aflevering komen er andere moorden aan bod, en ontdek je hoe rechercheurs forensisch bewijsmateriaal maar ook getuigenissen en andere onderzoekstechnieken gebruiken om verdachten te identificeren. Hoewel de meeste zaken binnen de 48 uur worden opgelost, duren sommige dagen, weken of zelfs jaren.

Cold Case Files

In Cold Case Files komen oude misdaadzaken aan bod die na lange tijd nog steeds niet opgelost zijn. Van jeugdherinneringen tot DNA-testen, er worden verschillende technieken gebruikt om deze zaken op te lossen zodat families van slachtoffers alsnog gerechtigheid krijgen.

Homicide: Hours to Kill

De sleutel tot het oplossen van moorden? Die ligt ergens in de laatste 24 uur van het slachtoffer zijn of haar leven. Deze docureeks volgt onderzoekers terwijl ze verschillende gebeurtenissen onderzoeken om zo de moordzaak op te lossen.

Meet, Marry, Murder

De ene dag stap je in het huwelijksbootje met de liefde van je leven, en de volgende dag eindigt dit uiteindelijk in moord. Meet, Marry, Murder onderzoekt verschillende Amerikaanse moordzaken waarbij echtgenoten op brutale wijze om het leven zijn gebracht door hun partners.

Court Cam

In Court Cam worden verrassende momenten tijdens Amerikaanse rechtszaken vastgelegd. Van angstaanjagende uitbarstingen tot woedende rechters, hier zie je de meest verbluffende en emotionele momenten in de rechtszaal.

PS: Via APP TV Basic en APP TV Plus heb je toegang tot de Crime+ Investigation Play Bibliotheek

Deze Bibliotheek bevat een ruim aanbod misdaadreeksen van Crime+ Investigation. Hierdoor kan jij steeds waar en wanneer je dat wenst je favoriete programma’s volgen.

Benieuwd naar meer? Maak nu je account aan en kijk de eerste 30 dagen gratis.